Lid worden

Welkom geïnteresseerde,

Leuk dat je eens op de LTV Zuidland website komt kijken om te zien of tennis een sport voor jou is. Het maakt bij tennis niet uit of je nu van teamsport of van vaste sparringspartners houdt, van recreatief of fanatiek sporten en of je nu kind of volwassen bent: tennis is een sport voor iedereen.

Bij LTV Zuidland kan je bijna het gehele kalenderjaar tennissen op onze vijf Canada Tenn banen.
Als lid van LTV Zuidland kan je recreatief gaan spelen met bekenden, maar ook deelnemen aan tennisles, diverse toernooien, diverse competities, de wekelijkse racketavond of de koffieochtend. Kijk gerust verder op onze website naar de foto’s en verdere informatie over de activiteiten die wij organiseren als tennisvereniging.

De jaarlijkse contributie/lidmaatschap bedraagt: 
5 jaar t/m 11-jaar: €50,-  (eenmalig €7,50 inschrijfgeld)
12 jaar t/m 17 jaar: €80,- (eenmalig €15,- inschrijfgeld)
18 jaar en ouder: €130,- (eenmalig €25,- inschrijfgeld)

Ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je het zelf ook gaan proberen? Dat kan! Via de hieronder beschreven stappen.

!!! SPECIALE ACTIE: 50% KORTING OP HET LIDMAATSCHAP !!!

Dit is de ideale gelegenheid om jouw gezinsleden, vrienden, buren, collega's of kennissen over de streep te trekken om ook lid te worden van LTV Zuidland. Nieuwe leden hebben namelijk vanaf nu 50% korting op hun lidmaatschap en inschrijfkosten voor de rest van het seizoen!

Inschrijven kan het snelste manier door het formulier op onze website in te vullen: https://www.ltvzuidland.nl/lid_worden

Vragen?
Heb je vragen over het lidmaatschap en de mogelijkheden stuur dan een mailtje naar onze secretaris Hans Monfrooij.

Voor ieder lid zijn deze Reglementen en statuten van toepassing.

Vragen?

logo

E-mail

secretaris@ltvzuidland.nl

Telefoon

0181-452481

Tennispark LTV Zuidland

Molendijk 21/D
3214 VG Zuidland
Nederland